Βασιλική Μιλλούση: Είναι μια «τρελή» μαμά - Δείτε τι έκανε

Βγήκε βόλτα με την κόρη της και μας άφησε άφωνους με το βίντεο που ανέβασε.

Βασιλική Μιλλούση: Είναι μια «τρελή» μαμά - Δείτε τι έκανε

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με ελεύθερες μετακινήσεις απόλαυσανοι κάτοικοι της Αττικής οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν με όποιο τρόπο μπόρεσαν.

Μεταξύ αυτών και η Βασιλική Μιλλούση η οποία βγήκε βόλτα στην ηλιόλουστη πόλη. Φυσικά δεν ήταν μόνη της. Είχε μαζί της την μικρή της κόρη στο καρότσι. Μάλιστα η γλυκιά μαμά ανέβασε κι ένα στιγμιότυτο από τη βόλτα τους, δείχνοντας μας πώς τη συνδύασε με τη γυμναστική.


https://www.instagram.com/p/CNhkYoZgByI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Sunday funday και η μαμά τρελάθηκε☀️☀️¨», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν λογικό τα likes ήταν χιλιάδες.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η γνωστή μαμά ξεκίνησε να γυμνάζεται σχεδόν αμέσως μετά τις δύο γέννες. Η γυμναστική άλλωστε είναι τρόπος ζωής για την ίδια και δεν είναι λίγες οι φορές που όταν κάνει ασκήσεις έχει μαζί της μία από τις δύο κόρες της.

Αρκετά συχνά ανεβάζει βίντεο με τις ασκήσεις που κάνει ενώ σε ένα από τα ποστ της είχε απευθυνθεί σε όλες τις μαμάδες γράφοντας: «Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθείς απο τον καναπέ σου και να κάνεις γυμναστική ενώ μόλις έχει κοιμηθεί το μπεμπέ σου,όμως είναι πολλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις αν τελικά το καταφέρεις ! Στο διαδικτυο υπάρχουν πολλα βιντεο με ότι γυμναστική θελετε επίλεξε μία και πάμε!...( ναι ακομα και εγω βρίσκω ,επιλέγω και κανω καθε φορα και κατι διαφορετικο?)Μπορείς και εσυ❣»

Για του λόγου του αληθές δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved