Σάββας Πούμπουρας: Δεν «πιάνεται» η κόρη του - Δείτε πώς την φωτογράφισε

Άλλο ένα όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη του μοιράστηκε με τους followers του ο γνωστός παρουσιαστής.

Σάββας Πούμπουρας: Δεν «πιάνεται» η κόρη του - Δείτε πώς την φωτογράφισε

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι γνωστό ότι ανήκει στην κατηγορία των μπαμπάδων που έχουν ενεργό και καθημερινό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών τους.

Από την ημέρα της γέννησης της κόρης του μέχρι σήμερα, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την Κύνθια.

Παίζει μαζί της, την προσέχει, την φροντίζει, βγαίνουν παρέα βόλτα ενώ μεγάλη απήχηση έχουν και οι συνταγές που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram και αφορούν φαγητά που μαγειρεύει για την Κύνθια αλλά και για τον ίδιο.

Τώρα που η Κύνθια είναι 1,5 ετών, είναι πιο αυτόνομη κι απολαμβάνει την ελευθερία να τρέχει μόνη της χωρίς περιορισμούς και να εξερευνά κάθε τι καινούριο. Γι΄αυτό και ο Σάββας Πούμπουρας με κάθε ευκαιρία παίρνει την κόρη του και βγαίνουν έξω. Μάλιστα πριν μερικές μέρες δημοσίευσε σε Insta Story ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα τους.

Η μικρή προχωρά μπροστά κρατώντας στο χέρι της ένα κουνελάκι. «Το πιάσαμε το κουνελάκι» , έγραψε με χιούμορ ο γνωστός παρουσιαστής.

poumpouras kori 1

Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες μαζί της δεν είναι πολλές παρότι είναι ενεργός στα social media.Γι΄αυτό και όταν κάνει μια νέα δημοσίευση τα likes πέφτουν βροχή.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved