Γιος γνωστού ηθοποιού κοιμάται του καλού καιρού (pics)

Η μαμά του δεν μπόρεσε να αντισταθεί και απαθανάτισε τη στιγμή. 

Γιος γνωστού ηθοποιού κοιμάται του καλού καιρού (pics)

Σε λίγους μήνες ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και η σύζυγός του θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους.

Μέσα στον ένα περίπου χρόνο από τη γέννηση του παιδιού τους, η ζωή τους άλλαξε ριζικά βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

«Υπάρχει μια φωτογραφία, που δεν ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό instagram, η οποία είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια μου είχαν γουρλώσει καθώς νόμιζα ότι κρατώ το θείο βρέφος, όχι το παιδί μου. Η στιγμή ήταν ανεπανάληπτη, θεσπέσια, αισθανόμουν ότι ολόκληρος ο κόσμος ήταν στα χέρια μου. Θυμάμαι ακόμη την ευχάριστη ένταση που ένιωθα μέχρι να έρθει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello ο ηθοποιός.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αναρτούν συχνά στιγμιότυπα με τον μικρό Αλέξανδρο. Όπως αυτό που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η μαμά του και τον δείχνει να κοιμάται σε μια …περίεργη στάση. «Μας αρέσουν οι εύκολες πόζες ύπνου γενικά», σχολίασε με χιούμορ.

gios avaskadira

Ο λόγος για τον γιο της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη οι οποίοι με κάθε ευκαιρία δηλώνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι που τον έχουν στη ζωή τους.Και τους δύο τους χαρακτηρίζει η ευαισθησία, η ειλικρίνεια και το χιούμορ, κι αντίστοιχες είναι και η αναρτήσεις τους.

Από τις φωτογραφίες που μοιράζονται στα social media , συγκεντρώσαμε τις πιο πρόσφατες με τον μικρό Αλέξανδρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved