Μιλλούση - Πετρούνιας: Αυτή τους η φώτο έκανε πολλούς γονείς να ταυτιστούν

"Το έχετε πάθει και άλλοι γονείς να υποθέσω;" αναρωτιέται ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Αυτή τους η φώτο έκανε πολλούς γονείς να ταυτιστούν

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον περασμένο Δεκέμβρη, μόλις 13 μήνες μετά τη γέννηση της μεγάλης τους κόρης, Σοφία.

Με δύο μωρά στο σπίτι, η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη, σίγουρα κουραστική, οι δύο γονείς όμως φαίνεται να την απολαμβάνουν. Πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα με τις κόρες τους από τις βόλτες, τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που κάνουν παρέα.

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Σοφία, είναι πλέον 17 μηνών και έχει μάθει να περπατάει, είναι πιο ανεξάρτητη και κάνει αρκετά πράγματα μόνη της. Συνεχώς ανακαλύπτει νέα πράγματα και "τρελαίνει" τους γονείς της με τα καμώματά της. Αγαπημένη της δραστηριότητα φαίνεται να είναι η ζωγραφική. Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα την έχει απαθανατίσει και στο παρελθόν επί τω έργω.

millousi kori

Οι κόλλες και τα μπλοκ ζωγραφικής όμως δεν είναι τα μόνα που ζωγραφίζει. Πρόσφατα με έναν μαρκαδόρο ζωγράφισε και τα πρόσωπα των γονιών της και ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε το νέο αυτό κατόρθωμα της κόρης του. "Το έχετε πάθει και άλλοι γονείς να υποθέσω;" αναρωτιέται.

petrounias millousi

Η Σοφία είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις των γονιών της.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved