Νάντια Μπουλέ: Τι λιγουρεύτηκε κι έφαγε για πρωινό - Θα εκπλαγείτε

Όσες είχαν λιγούρες στην εγκυμοσύνη σίγουρα καταλαβαίνουν την ηθοποιό για την επιλογή της. 

Νάντια Μπουλέ: Τι λιγουρεύτηκε κι έφαγε για πρωινό - Θα εκπλαγείτε

H Νάντια Μπουλέ μετά τη δημόσια ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά καθώς ήδη είναι έξι μηνών και παρότι όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο εκπομπής Pop Up δεν έχει πάρα πολλές λιγούρες, υπάρχουν στιγμές που η επιθυμία της για φαγητό δεν έχει …ώρα.

Χθες λοιπόν αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι για πρωινό ήθελε να φάει παπαρδέλες με μανιτάρια και αυτό έκανε.«Εσείς τρώτε παπαρδέλες με μανιτάρια για πρωινό, ή είστε τίποτα φυσιολογικοί;» έγραψε με χιούμορ, τη στιγμή που απολάμβανε το …πρωινό της γεύμα.

nadia boule

Πότε ξεκινάνε οι λιγούρες;

Οι λιγούρες ξεκινάνε συνήθωςαπό το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Στο δεύτερο είναι λίγο πιο έντονες ενώ στο τρίτο μειώνονται αισθητά. Ασφαλώς αυτό ενδέχεται να μην είναι το ίδιο για κάθε μέλλουσα μαμά. Το ίδιο ισχύει και για τη διάρκεια των λιγούρων. Κάποιες γυναίκες τις έχουν σε όλη τους την εγκυμοσύνη, ενώ άλλες για ένα μόνο πολύ μικρό διάστημα.

Η Νάντια Μπουλέ έχει πάρει λιγότερα από επτά κιλά και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της gallery ούτε που της …φαίνονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved