Ρούλα Ρέβη: To βίντεο με τα παιδιά της στην εξοχή πρέπει να το δείτε

Τα δίδυμα παίζουν μπάλα.

Ρούλα Ρέβη: To βίντεο με τα παιδιά της στην εξοχή πρέπει να το δείτε

Η Ρούλα Ρέβη εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό του Σαββατοκύριακου και πήγε με τα δίδυμα στο Δάσος Συγγρού που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας – στα σύνορα των δήμων Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Μελισσίων.

Η Χρυσή και ο Άγγελος έπαιξαν μπάλα και ευχαριστήθηκαν παιχνίδι καθώς στο Δάσος μπορεί κανείς να κάνει ποδήλατο, να περπατήσει αλλά και να εξερευνήσει βατά μονοπάτια σ΄ενα καταπράσινο τοπίο.

Η γνωστή φωτογράφος κατέγραψε τα παιδιά της να παίζουν ξέγνοιαστα στο άλσος και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο.


https://www.instagram.com/p/CNPI1HIBIhA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βροχή έπεσαν τα likes αλλά και τα σχόλια για το πού βρίσκεται αυτό το μέρος και πόσο όμορφο είναι.

Για την ιστορία να πούμε ότι το Δάσος ή Άλσος ή Κτήμα Συγγρού είναι έκτασης 950 περίπου στρεμμάτων, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους καλυμμένα με χαλέπιο Πεύκη κι αποτελεί το μοναδικό εναπομείναν φυσικό δάσος της ευρύτερης περιοχής και ολοκλήρου του λεκανοπεδίου Αττικής. Είναι ανοιχτό από τις 7π.μ. έως και τις 10μ.μ. και προσφέρεται για παιχνίδι όλες τις εποχές του χρόνου.

Τόσο η Ρούλα Ρέβη όσο και Αποστόλης Τότσικας δεν χάνουν την ευκαιρία να βγαίνουν με τα παιδιά τους σε κοντινά πάρκα και ανοιχτούς χώρους άθλησης, για να παίξουν και να εκτονωθούν. Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από παλιότερες εξόδους τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved