Άγγελος Λάτσιος: Πόσο έχει αλλάξει από το 2002 μέχρι και σήμερα

Η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτε το αξιολάτρευτο αγοράκι της παρακάτω φωτογραφίας.

Άγγελος Λάτσιος: Πόσο έχει αλλάξει από το 2002 μέχρι και σήμερα

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόσαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά;

aggelos latsios allagi 18 xronia 14

Ε, ακόμη και τώρα, 18 χρόνια μετά λάμπει από ευτυχία που ο γιος της μεγάλωσε και χαράζει το δικό του δρόμο και τη δική του πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λατρέψει και έχουμε αγαπήσει τον Άγγελο πρώτα από όλα μέσα από αυτά που μας έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για εκείνον, μέσα από τις αναρτήσεις της και μέσα από τις αναρτήσεις του ίδιου.

Η αλλαγή του όλα αυτά τα χρόνια

aggelos latsios allagi 18 xronia 3

Η Ελένη έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχουν μεγαλώσει μέσα από όμορφες οικογενειακές στιγμές και εξορμήσεις.

Από αυτές τις φωτογραφίες δεν λείπει και ο γιος της, Άγγελος. Από τη μέρα που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τον Άγγελο μωρό, νήπιο, στην ηλικία του δημοτικού και αργότερα έφηβο.

Πόσο έχει αλλάξει ο Άγγελος; Πολύ! Για την ακρίβεια έχει μακρίνει τα μαλλιά του, έχει κάνει τατουάζ, έχει αφήσει μούσι, έχει αφήσει μουστάκι και γενικότερα έχει κάνει αρκετές αλλαγές, μέχρι και σήμερα!

Το look του αυτή την περίοδο

To look του αυτή την περίοδο θυμίζει περισσότερο παιδί των λουλουδιών. Μακριά μαλλιά, στρογγυλά γυαλιά, μπαντάνες και μαντήλια στα μαλλιά. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η φίλη του Γαία Μερκούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

aggelos latsios gaia merkouri

Όπως σας έχουμε αναφέρει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη κάνουν πολύ καλή παρέα, βγαίνουν μαζί και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από τις πιο πρόσφατες (αυτές που δημοσίευσε η Γαία Μερκούρη) μέχρι εκείνες που τον δείχνουν μωρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved