Νάντια Μπουλέ: Είναι 6 μηνών έγκυος και σε άψογη φόρμα – Δείτε νέες φώτο

Πόσα κιλά έχει πάρει η όμορφη ηθοποιός.

Νάντια Μπουλέ: Είναι 6 μηνών έγκυος και σε άψογη φόρμα – Δείτε νέες φώτο

H Νάντια Μπουλέ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έχει κάθε λόγο να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε, έχει πάρει μέχρι στιγμής 6,5 κιλά κι αν δεν φαινόταν η κοιλίτσα της, ούτε καν θα αντιλαμβανόταν κανείς τη διαφορά. Και για του λόγου του αληθές δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία, ποζάρει στον καθρέφτη του ασανσέρ και βγάζει selfie χωρίς να διακρίνεται καθαρά η κοιλίτσα της και στην άλλη που είναι στο πλάι, η διαφορά είναι εμφανής.

boule

« Όλα είναι θέμα οπτικής» ήταν το σχόλιό της.

boule1

Η μέλλουσα μαμά ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της είχε πει: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️».


https://www.instagram.com/p/CMB48aLHDD_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον διανύει τον έκτο μήνας της εγκυμοσύνης της και το μωρό που περιμένει με τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ είναι κοριτσάκι. «Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up.

Σε όλες τις αναρτήσεις που κάνει η Νάντια Μπουλέ, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, μπορεί κανείς να διακρίνει, εκτός από το χαμόγελο ευτυχίας, το πόσο κομψή εγκυμονούσα είναι . Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved