Βασιλική Μιλλούση: Δείχνει ασκήσεις για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Γυμναστείτε μαζί με το μωρό σας και χάστε τα κιλά που πήρατε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Βασιλική Μιλλούση: Δείχνει ασκήσεις για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι περισσότερες μαμάδες μετά τους πρώτους μήνες από τη γέννηση του μωρού κι αφού έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα, νιώθουν την ανάγκη να χάσουν τα κιλά που πήραν κατά την εγκυμοσύνη.

Άλλες αγχώνονται περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, πρέπει εκτός από θέληση να είναι καλή και η ψυχολογία.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι από τις μαμάδες που ξεκίνησαν να γυμνάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά κι από τις δύο γέννες. Θα πείτε, απόλυτα λογικό για μια πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής.

Μάλιστα μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης ανέβασε βίντεο δείχνοντας τις ασκήσεις που έκανε για να επανέλθει το σώμα της. Το ίδιο επανέλαβε και μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης της.

Σε πολλά από αυτά τα βίντεο ήταν μαζί με ένα από τα μωρά της. Κι αν πιστεύετε ότι ήταν εύκολο για την αθλήτρια, διαβάστε τι είχε γράψει πέρυσι το Μάρτη: «Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθείς απο τον καναπέ σου και να κάνεις γυμναστική ενώ μόλις έχει κοιμηθεί το μπεμπέ σου,όμως είναι πολλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις αν τελικά το καταφέρεις ! Στο διαδικτυο υπάρχουν πολλα βιντεο με ότι γυμναστική θελετε επίλεξε μία και πάμε!...( ναι ακομα και εγω βρίσκω ,επιλέγω και κανω καθε φορα και κατι διαφορετικο?)Μπορείς και εσυ❣»

Χθες λοιπόν ανέβασε ένα ακόμα βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να κάνουν οι περισσότερες μαμάδες έχοντας μάλιστα παρέα το μωράκι τους.

«Καλό μήνα λοιπόν,με την γυμναστικούλα που έκανα από το πρώτο διάστημα με την μικρή μου ζουζούνα, επειδή πολλές με ρωτάτε τι έκανα,πως έχασα τα κιλά και όλες τις γνωστές ανησυχίες μετά την εγκυμοσύνη.Εδώ είμαστε δύο μηνών,ειδικά εκείνο το διάστημα δεν προλάβαινα να κάτσω να κάνω μόνη μου λίγο προπόνηση συνεργαζόμουν όμως πολύ καλά με την μπέμπα μου και κάτι έκανα..»

Δείτε το και ξεκινήστε σήμερα κιόλας.


https://www.instagram.com/p/CNIQDcyLure/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved