Τάσος Ιορδανίδης: Ό,τι θέλει τον κάνει η κόρη του και ιδού οι αποδείξεις

Ο ηθοποιός πάντως δείχνει να το απολαμβάνει.

Τάσος Ιορδανίδης: Ό,τι θέλει τον κάνει η κόρη του και ιδού οι αποδείξεις

Κατά την περίοδο της δεύτερης καραντίνας ο Τάσος Ιορδανίδης άρχισε να μοιράζεται πιο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του.Όχι μόνο από τις βόλτες τους αλλά και από τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι μαζί τους.

Η αλήθεια είναι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα όσο χρόνια είναι παντρεμένοι, δεν έχουν απασχολήσει τα social media με την προσωπική τους παρά, παρά μόνο με τη δουλειά τους.

Ωστόσο, ανά διαστήματα ο ηθοποιός κυρίως και όχι τόσο η σύζυγός του, αναρτούν ορισμένες φωτογραφίες των παιδιών τους, Δάνο και Νάγια. Αν μη τι άλλο είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται μαζί τους και διασκεδάζει παίζοντας εξίσου με δεινόσαυρους και Barbie.


https://www.instagram.com/p/CK3wwMalVU9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Ο γιος μας είναι ο πιο μεγάλος, έχουμε πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα ως αγόρι που είναι, η μικρή έχει άλλα ενδιαφέροντα, είναι πιο κοντά στη μαμά της. Υπάρχει άψογη επικοινωνία όπως και με τη μικρή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά με τη μαμά της και καλά κάνει. Μακάρι και τα δύο παιδιά να είναι πιο κοντά στη μαμά τους, γιατί σαν τη μάνα, τίποτα... Αλλά και με τους δύο γονείς. Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, κάτι που βγαίνει από μέσα μας αυθόρμητα, κι αυτό δεν είναι άλλο από αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η Θάλεια είναι μια μητέρα, που όσο γίνεται και μπορώ να το δω αποστασιοποιημένα, έχει αναλάβει την ευθύνη, που είναι μεγάλη, πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά», είχε πει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.

Πάντως και ο ίδιος με κάθε ευκαιρία παίζει με την Νάγια και δεν της χαλάει χατίρι ακόμα κι αν πρέπει να τον…βάψει. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved