Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει ευτυχισμένη δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

H νέα της selfie με σπορ ντύσιμο.

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει ευτυχισμένη δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια ξεχωριστή περίοδο καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ζουν στην Ελβετία ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της, στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Mετά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η όμορφη παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τις λιγούρες αλλά και για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», είχε γράψει όταν δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CLRkBZHHSLH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς περνούν οι μέρες οι κοιλίτσα της φουσκώνει όλο και πιο πολύ. Σε άλλες φωτογραφίες που ανεβάζει διακρίνεται πιο καθαρά και σε άλλες όχι και τόσο.Γεγονός πάντως είναι ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι ευτυχισμένη που θα γίνει μαμά και θέλει να το μοιραστεί και δημόσια.

Πριν μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram άλλη μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με casual εμφάνιση μπροστά στον καθρέφτη.

Δείτε την καθώς και τις πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved