Αθερίδου - Ψυχράμη: Βόλτα μαζί με τους γιους τους - Δείτε φώτο

Ο Θοδωρής Junior και ο Χάρης Μακαλιάς μαζί... "εν δράσει".

Αθερίδου - Ψυχράμη: Βόλτα μαζί με τους γιους τους - Δείτε φώτο

Οι γιοι της Φωτεινής Αθερίδου και της Αντιγόνης Ψυχράμη έχουν δύο χρόνια διαφορά και είναι δύο καλοί φίλοι.

Οι δύο μαμάδες και τα παιδιά τους πήγαν απήλαυσαν χθες μία βόλτα και μοιράστηκαν μαζί μας ένα απολαυστικό στιγμιότυπο. Τα δύο αγοράκια έχουν ανέβει σε ένα παγκάκι και παίζουν ξέγνοιαστα απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram της η Αντιγόνη Ψυχράμη σχολιάζοντας "Θοδωρής και Χάρης εν δράσει!!!". Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και σχόλια των θαυμαστών της έπεσαν βροχή.

atheridoy psuxrami gioi 1

Λίγο αργότερα, μία ακόμα φωτογραφία ανέβασε κι η Φωτεινή Αθερίδου. Σε αυτό το στιγμιότυπο, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον Χάρη να χοροπηδάει όλο χαρά πάνω στο παγκάκι, ενώ ο μικρός Θοδωρής κοιτάζει ανέμελος γύρω του χωρίς να πάρει είδηση ότι η μαμά του τον φωτογραφίζει.


https://www.instagram.com/p/CNAvvr2JTiF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Φωτεινή Αθερίδου είναι από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz που αναρτούν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Σε αυτήν φυσικά πρωταγωνιστούν τα δύο τους παιδιά, ο Χάρης που θα γίνει τεσσάρων ετών τον προσεχή Νοέμβρη και ο ενάμιση ετών Θοδωρής Junior.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου και της Αντιγόνης Ψυχράμης με τους γιους τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved