Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτή είναι η πιο αστεία φωτογραφία του γιου του

O ηθοποιός δημοσίευσε νέα φωτογραφία του γιου του κι είναι τρομερή.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτή είναι η πιο αστεία φωτογραφία του γιου του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά καιρούς δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χαριτωμένα στιγμιότυπα με τον γιο του.

Μέσα από τις αναρτήσεις του αλλά και τα insta stories, βλέπουμε κι ένα άλλο πρόσωπο του δημοφιλούς ηθοποιού, αυτό του χαζομπαμπά! Δεν περιορίζεται μόνο στο να πηγαίνει βόλτες τον γιο του, αλλά τον ταΐζει, τον βάζει για ύπνο και ενίοτε, μπαίνει κι ίδιος στην …κούνια!


https://www.instagram.com/p/CL1cEYIhNzA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρός είναι οκτώ μηνών και όπως είναι φυσικό έχει ξετρελάνει τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή εκπομπή Love It είχε πει για την πατρότητα: «Είμαι πολύ νέος μπαμπάς αλλά το μόνο που λέω και τονίζω πολλές φορές είναι να μπεις στη διαδικασία να ακούσεις το παιδί σου, ειδικά όταν δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Το μόνο μικρό άγχος ήταν στην αρχή πώς θα το πιάσω, πώς θα το κάνω μπάνιο, πώς θα το ταΐσω. Ως μπαμπάς να μπεις στη μάχη, να συμμετέχεις», είπε μεταξύ άλλων.

Πριν μερικές μέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία του γιου του την ώρα που κοιμόταν. Εβαλ βέβαια το ...χεράκι του ώστε να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του μωρού και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο.

Αξίζει να δείτε τη φωτογραφία όπως και άλλες που έχει ανεβάσει ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved