Γιώργος Χρανιώτης: Εργάζεται στο σπίτι παρέα με τον γιο του

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Γιώργος Χρανιώτης: Εργάζεται στο σπίτι παρέα με τον γιο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης το τελευταίο διάστημα δεν αναρτά φωτογραφίες με τον γιο του. Παρότι είναι ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους followers του πολλές στιγμές αλλά και συναισθήματα που βιώνει από τη στιγμή που έγινε πατέρας, έχει καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία του μοναχογιού του.

Γι΄αυτό κι ήταν ευχάριστη έκπληξη η ανάρτηση της συζύγου του, όπου βλέπουμε τον ηθοποιό να εργάζεται έχοντας δίπλα του τον μικρό.« Δουλειά στο σπίτι», σχολίασε η γλυκιά μαμά.

xraniotis

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο που σε λίγους μήνες ο μικρός Αλέξανδρος θα γίνει ενός έτους. Και για τους δυο τους ο γιος τους, είναι το επίκεντρο της ζωής τους. Μιλώντας στο περιοδικό Hello είχε δηλώσει σχετικά με τη γέννηση του μωρού τους: «Υπάρχει μια φωτογραφία, που δεν ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό instagram, η οποία είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια μου είχαν γουρλώσει καθώς νόμιζα ότι κρατώ το θείο βρέφος, όχι το παιδί μου. Η στιγμή ήταν ανεπανάληπτη, θεσπέσια, αισθανόμουν ότι ολόκλη¬ρος ο κόσμος ήταν στα χέρια μου. Θυμάμαι ακόμη την ευχάριστη έντα¬ση που ένιωθα μέχρι να έρθει.».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του Αλέξανδρου όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι γονείς του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved