Φαίη Σκορδά: «Χρειάζομαι πέντε λεπτά να μείνω μόνη» - Τι συνέβη;

Το χιουμοριστικό ποστ της γνωστής παρουσιάστριας με το οποίο πολλές μαμάδες αγοριών θα ταυτιστούν.

Φαίη Σκορδά: «Χρειάζομαι πέντε λεπτά να μείνω μόνη» - Τι συνέβη;

Για ακόμα μια φορά η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες δείχνοντας πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο και ειδικά με τα παιδιά της.

Είναι πια ένα είδος συνήθειας της αγαπημένης παρουσιάστριας, να δημοσιεύει, το τελευταίο διάστημα, στιγμιότυπα με τον Γιάννη και τον Δημήτρη εν ώρα χαλάρωσης, παιχνιδιού ή διαβάσματος.

Οι γιοι της περνούν χρόνο τόσο με την ίδια όσο και με τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με κάθε ευκαιρία τους παίρνει και πηγαίνουν για μπάνιο στη θάλασσα. Χθες μάλιστα που ο καιρός ήταν καλός, o μεγάλος του γιος βούτηξε στα δροσερά και πεντακάθαρα νερά ενώ ο μπαμπάς του τον απαθανάτισε.


https://www.instagram.com/p/CM9dKjWg6uw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όταν είναι με τη μητέρα τους, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες και αρκετό παιχνίδι. Ουκ ολίγες φορές η Φαίη Σκορδά μας έχει δείξει πόσο απολαμβάνει να παίζει μαζί τους αγορίστικα παιχνίδια.

Και για όσους έχουν αγόρια γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν τους ενθουσιάζει τίποτα περισσότερα – πέρα από τα βιντεοπαιχνίδια – από το να παίζουν …πόλεμο μέσα στο σπίτι με μαξιλάρια ή αυτοσχέδια «όπλα».

Κάτι παρόμοιο συνέβη χθες και στο σπίτι της παρουσιάστριας η οποία έγραψε με χιούμορ « Χρειάζομαι πέντε λεπτά να μείνω μόνη».

skorda

Κι επειδή όπως είπαμε δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της εν ώρα παιχνιδιού δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από αυτές τις στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved