Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες της παίζουν κομμωτήριο- Δείτε πώς τη χτένισαν

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία με το χτένισμα που της έκαναν οι κόρες της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες της παίζουν κομμωτήριο- Δείτε πώς τη χτένισαν

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πέρασε, με τους περισσότερους να απολαμβάνουν μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή στη φύση καθώς ο καιρός ήταν ηλιόλουστος. Αυτές άλλωστε είναι οι πιο ασφαλείς επιλογές καθώς το lockdown παραμένει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή , που συνηθίζει να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς περνά τα Σαββατοκύριακα με τα παιδιά της, αυτή τη φορά δεν ανέβασε φωτογραφίες από μια οικογενειακή κοντινή …εξόρμηση αλλά τι έκανε με τις κόρες της στο σπίτι.

Η όμορφη παρουσιάστρια ως γνωστόν , περνά χρόνο με τα τρία της παιδιά κάνοντας κάθε φορά διαφορετικά πράγματα έτσι ώστε να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν ( μικροί - μεγάλοι).

«Καμιά φορά όταν σκέφτομαι πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος, συνειδητοποιώ ότι δε στέκομαι όσο θα έπρεπε στις μικροχαρές της καθημερινότητας.Τρέχω να προλάβω να εκπληρώσω υποχρεώσεις που στριμώχνονται μέσα σε κουτάκια και τελικά χάνομαι στη ρουτίνα. Ας μην αφήνουμε τις στιγμές να περνάνε», έγραψε η γλυκιά μαμά δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από το παρελθόν με τις κόρες της στο καρότσι.


https://www.instagram.com/p/CM5JNA2jYuP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι, κάνει ότι μπορεί για να χαρεί τις απλές στιγμές με τα παιδιά της όσο ακόμα είναι μικρά. Η Νάγια και η Μαίρη λοιπόν,το Σκ που μας πέρασε αποφάσισαν να χτενίσουν τη μαμά τους καθώς διαθέτει υπέροχα μαλλιά.

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved