Chiara Ferragni:Όλες οι φώτο με την κόρη της από τη στιγμή της γέννησής της

Μια κούκλα η μικρή Vittoria!

Chiara Ferragni:Όλες οι φώτο με την κόρη της από τη στιγμή της γέννησής της

Η λατρεμένη μας fashion blogger, Chiara Ferragni, τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, Leo, βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της, το δεύτερο παιδί της.

Η Ιταλίδα Influencer έφερε στις 23 Μαρτίου 2021 στον κόσμο τη μικρή Vittoria και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός με τους εκατομμύρια followers της.


https://www.instagram.com/p/CMwVfR9h8Y-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι λοιπόν την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Chiara πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με την ίδια φωτογραφία ανακοίνωσε τη γέννηση της μικρούλας και ο σύζυγός της, Fedez.

chiara ferragni foto me kori 25

Ο Fedez δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της και έδειχνε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την μικρούλα, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τα δάκρυά του, που έγινε για μια ακόμη φορά μπαμπάς.


https://www.instagram.com/reel/CM73i82qJ-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από εκείνη την ημέρα οι δύο τους, δημοσιεύουν φωτογραφίες της μικρής και φυσικά φωτογραφίες του μικρού Leo, που την Πέμπτη 25 Μαρτίου, γνώρισε επιτέλους και από κοντά την μικρή του αδερφή.

chiara ferragni foto me kori 15

Και οι τρεις τους να απολαμβάνουν αυτές τις όμορφες στιγμές, ενώ δεν αφήνουν από την αγκαλιά τους τη μικρούλα Vittoria.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις από τη στιγμή της γέννησής της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved