Διάσημες και διάσημοι σε παιδική ηλικία ντυμένοι τσολιάδες (pics)

Όταν ήταν παιδιά οι γονείς τους, τους έντυναν τσολιάδες.

Διάσημες και διάσημοι σε παιδική ηλικία ντυμένοι τσολιάδες (pics)

Φέτος γιορτάζουμε 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821.

Οι απανταχού Έλληνες θα φορέσουν τα γιορτινά τους, θα υψώσουν την Ελληνική σημαία και θα ντύσουν τα μικρότερα παιδιά τους με παραδοσιακές φορεσιές, όπως έκαναν και οι δικοί τους γονείς όταν ήταν παιδιά.

Πολλοί μάλιστα από τους διάσημους και τις διάσημες της ελληνικής showbiz έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς ήταν παιδιά φορώντας τη στολή του τσολιά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Γιάννης Βαρδής είναι μερικοί από εκείνους τους διάσημους που σαν παιδιά ντύθηκαν τσολιαδάκια για να γιορτάσουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι Τσολιάδες ή αλλιώς Εύζωνες, ήταν από πάντα το σύμβολο της ελληνικής λεβεντιάς και η ενδυμασία τους παραπέμπει στον αγώνα που έδωσαν οι Έλληνες για την Εθνική Ανεξαρτησία. Άλλωστε λίγο μετά την απελευθέρωση καθιερώθηκε και η φουστανέλα ως εθνική στολή. Στολή που επιλέγουν όλοι οι Έλληνες για τα παιδιά τους, κορίτσια και αγόρια, για τη μέρα τούτη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικούς γνωστούς Έλληνες και γνωστές Ελληνίδες, στην παιδική τους ηλικία φορώντας φουστανέλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved