Όλγα Φαρμάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη δύο μηνών κόρη της

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη μαμά.

Όλγα Φαρμάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη δύο μηνών κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 27 Ιανουαρίου. Σε λίγες μέρες, η κόρη της θα γίνει δύο μηνών και το μοντέλο και επιχειρηματίας, αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες μαζί της.

Στις αρχές Μαρτίου και με αφορμή το σαράντισμα της μικρής Μαριέττας, η νέα μαμά ανέβασε την πρώτη τους φωτογραφία μαζί, μετά από αυτήν που έβγαλε με τον σύζυγό της στο μαιευτήριο.

"Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς?. Σαραντίσαμε και πήγαμε στην εκκλησία να πάρουμε ευχούλα" έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε.

olga farmaki kori 4

Χθες, η Όλγα Φαρμάκη ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με την κορούλα της. Αυτή τη φορά η μπέμπα είναι στον μάρσιππο και η διάσημη μαμά ποζάρει μαζί της στον φωτογραφικό φακό.

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, είναι πιο γλυκιά από ποτέ και φαίνεται ότι απολαμβάνει τη μητρότητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Δείτε την τελευταία φωτογραφία της νέας μαμάς με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει τους τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved