Παναγιώτης Χατζηδάκης: Βόλτα με τον τριών μηνών γιο του

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Βόλτα με τον τριών μηνών γιο του

Ο Παναγιώτης Χατζιδάκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον περασμένο Δεκέμβρη.Μάλιστα είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γράφοντας:

« Αυτό ❤️Καλωσήρθες μικρέ. Χαρούλα είσαι η Ηρωίδα μου».


https://www.instagram.com/p/CIOXKvtFKla/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο παρουσιαστής, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο Love it, είχε μιλήσει στην εκπομπή για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τη γέννηση του μωρού λέγοντας: «Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, είναι τόσο μοναδικό που ας κρατήσω το συναίσθημα της μοναδικότητάς του. Δεν μπορείς να περιγράψεις, αυτό το τόσο δυνατό. Έκλαψα, αν και προσπαθούσα να κρατηθώ. Είναι μια μοναδική στιγμή».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι παντρεμένος με την Χαρά Σαράντη. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2020 στο δημαρχείο Αθηνών σε μια λιτή τελετή.

Πλέον εκτός από ένας ευτυχισμένος σύζυγος είναι κι ένας πανευτυχής μπαμπάς. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία με τον γιο τους αγκαλιά, γράφοντας: «Μήνυμα στο γιο μου. Στο μέλλον μπορεί και να το διαβάσει :-)Όταν γεννήθηκες, αποφάσισα να πάψω να ασχολούμαι με τα ασήμαντα και όλη αυτή την ενέργεια να την αφιερώσω σε σένα που την αξίζεις περισσότερο από όλους ?».

Δείτε τη φωτογραφία καθώς και άλλες που έχει δημοσιεύσει στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved