Κλέλια Πανταζή: Δε φαντάζεστε πού φωτογράφισε τον γιο της (pics)

Η τελευταία φωτογραφία της διάσημης μαμάς με τον γιο της είναι άκρως απολαυστική.

Κλέλια Πανταζή: Δε φαντάζεστε πού φωτογράφισε τον γιο της (pics)

Τον Δεκέμβρη του 2019, ένα μεγάλο όνειρο για την Κλέλια Πανταζή έγινε πραγματικότητα. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο γιος τους, Μιχαήλ - Άγγελος, έχει πλέον μεγαλώσει πολύ και είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι. Τον περασμένο Δεκέμβρη, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και η Κλέλια Πανταζή είχε γράψει τότε σε δημοσίευσή της:

"Η πρώτη μας στιγμή.. η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου..
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο σου κλάμα και το πρώτο σου άγγιγμα..
Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που σου έλεγα “αγάπη μου, ζωή μου” και εσύ με κλειστά ματάκια έψαχνες με το χεράκι σου από που έρχεται αυτή η γνώριμη φωνή, και το έβαζες μέσα στο στόμα μου και το γέμιζα φιλιά.. και μόνο που το θυμάμαι, έρχονται ξανά δάκρυα στα μάτια μου..
Η πρώτη μας στιγμή..
Ένας ολόκληρος χρόνος γεμάτος στιγμές..
Χρόνια σου πολλά ζωή μου!!! Σ’ αγαπάω ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα.. θα είμαι δίπλα σου πάντα!!!

Η διάσημη μαμά δε "χορταίνει" να φωτογραφίζει τον γιο της και όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της, απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς όσο τίποτε.


https://www.instagram.com/p/CLbtGMiLHy-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, από τον Ιανουάριο του 2021 κι έπειτα, κρατάει ένα τύπου ημερολόγιο μέσω Instagram, όπου καταγράφει τις μέρες που περνούν, απαθανατίζοντας στιγμιότυπα με τον γιο της εντός και εκτός σπιτιού.

Χθες, ήμασταν στην 81η ημέρα του τρέχοντος έτους και η Κλέλια Πανταζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία απολαυστική φωτογραφία του μικρού Μιχαήλ - Άγγελου.

Το αγοράκι μπήκε σε ένα... τηγάνι και πόζαρε όρθιος στη μαμά του! Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει πρόσφατα η διάσημη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved