Αποστόλης Τότσικας: Νέες φωτογραφίες του γιου του σε ρόλο μοντέλου

Ποζάρει με άνεση και χαμογελά στο φακό.

Αποστόλης Τότσικας: Νέες φωτογραφίες του γιου του σε ρόλο μοντέλου

Τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα τελευταία πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις των γονιών τους.

Μόνο που αυτή τη φορά έχουν το ρόλο του …μοντέλου. Θα θυμάστε την πρώτη φωτογραφία που είχε αναρτήσει με τα παιδιά της η γνωστή φωτογράφος φορώντας τα υπερμεγέθη φούτερ! Μάλιστα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Πόσο ευχαριστώ τα παιδιά μου που με αφήνουν να «ερωτευτώ» κάτι καινούριο . Ποσό τυχερή είμαι που αυτά τα 2 πλάσματα με καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να με αλλάξουν , που αισθάνονται κάθε μου ανάγκη , που διψούν να μάθουν όλα μου τα νέα ! Ποσό τυχερή είμαι για την ομαδάρα που έχουμε φτιαξει @apostolis_totsikas_official . Love you to the moon for ever».


https://www.instagram.com/p/CMDKnZhBJrp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ακολούθησαν οι φωτογραφίες της Χρυσής μ' ένα αέρινο φουστάνι και στεφάνι στα μαλλιά που θύμιζε νεράιδα.


https://www.instagram.com/p/CMkj55ahcps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σειρά φαίνεται ότι είχε ο αδελφός της Άγγελος, φωτογραφίες του οποίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Αποστόλης Τότσικας.
«Jungle boy #myson», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Πέρα από τα χιλιάδες likes πολλοί ήταν οι χρήστες που στάθηκαν στην ομοιότητα μπαμπά και γιου. Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι ο μικρός μοιάζει εξίσου και στους δυο γονείς του.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Άγγελου στη gallery που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

DPG Network
Δείτε επίσης