Γιάννης Βαρδής: Ανέβασε το πιο απολαυστικό βίντεο με τον γιο του

Ο μικρός Αντώνης απολαμβάνει το φαγητό του και ο γνωστός τραγουδιστής απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Γιάννης Βαρδής: Ανέβασε το πιο απολαυστικό βίντεο με τον γιο του

Ο Γιάννης Βαρδής είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Έχει αδυναμία και στα δύο του παιδιά και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του μαζί τους. Αυτή περιλαμβάνει βόλτες, παιχνίδια και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Η Κατερίνα Βαρδή είναι τεσσάρων ετών και είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Προσέχει τον μικρό της αδερφό και όπως φαίνεται έχει "κληρονομήσει" την αγάπη του μπαμπά και του παππού της για τη μουσική. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει ο διάσημος μπαμπάς σε παλαιότερη ανάρτησή του, το δώρο που ζήτησε η κόρη του από τον Άγιο Βασίλη τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν ένα... πιάνο.

giannis vardis video me gio 7

Ο μικρός Αντώνης, είναι ενάμιση ετών και τώρα πλέον αρχίζει να γίνεται πιο ανεξάρτητος. Ο Γιάννης Βαρδής ανέβασε χθες ένα Instagram Story που μας δείχνει το αγοράκι να τρώει μόνο του τα μακαρόνια του. Αυτό που κάνει το βίντεο τόσο μοναδικό είναι οι αντιδράσεις του μικρού Αντώνη, αλλά και ο τρόπος που περιεργάζεται το φαγητό του.



Τόσο η Νατάσα Σκαφίδα, όσο και ο Γιάννης Βαρδής είναι από τους διάσημους γονείς που αναρτούν αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους.

Δείτε κάποιες από τις πι ο πρόσφατες στην gallery ου ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved