Βασιλική Μιλλούση: Οι κόρες της ντύθηκαν ασορτί και τις φωτογράφισε

Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε η διάσημη μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους

Βασιλική Μιλλούση: Οι κόρες της ντύθηκαν ασορτί και τις φωτογράφισε

H Βασιλική Μιλλούση έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Δεκέμβρη. Η καθημερινότητα με δύο μωρά στο σπίτι είναι σίγουρα απαιτητική, η διάσημη μαμά όμως είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και δε χάνει ποτέ την αισιοδοξία και το χαμόγελό της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης είναι αρκετά ενεργή στο Instagram. Συχνά -πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις και συμβουλές για άλλες νέες μαμάδες. Πολλές είναι και οι αναρτήσεις της με τις δύο κόρες της και ειδικά με την ενάμιση ετών Σοφία, η οποία πλέον περπατάει μόνη της και "τρελαίνει" τους γονείς της με τα καμώματά της.

millousi 2

Λίγες ημέρες πριν, η Χρυσή Ολυμπιονίκης ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τα κορίτσια της. Οι δύο αδερφούλες είναι ξαπλωμένες δίπλα- δίπλα και φοράνε ασορτί ροζ ρούχα με καρδούλες. Με αυτήν τη φωτογραφία η αθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης έστειλε τη δική της γλυκύτατη καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους.

millousi 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved