Η 9χρονη κόρη της Beyoncé φορά στέμμα απολαμβάνοντας το πρώτο Grammy της

Μαμά και κόρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τα βραβεία που απέκτησαν.

Η 9χρονη κόρη της Beyoncé φορά στέμμα απολαμβάνοντας το πρώτο Grammy της

Την περασμένη Τετάρτη, η Beyoncé μοιράστηκε ένα video με τους θαυμαστές της, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό το video παρουσίασε μια αναδρομή στην προσωπική της πορεία στα Grammy Awards, με τις 28 δικές της νίκες στα βραβεία, κάτι που την κατατάσσει στην μοναδική γυναίκα καλλιτέχνη με τα περισσότερα βραβεία στον θεσμό αυτό.

Μέσα σε αυτό το οπτικοακουστικό αφιέρωμα η Beonce έκανε και μια αναφορά στην κόρη της, Blue Ivy, η οποία κέρδισε το πρώτο της Grammy στο φετινό show του 2021.

Το clip περιελάμβανε φωτογραφίες από κάθε μια από τις πολυπόθητες νίκες της Beyoncé, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που πήρε το βραβείο για την καλύτερη R&B ερμηνεύτρια, για το επιτυχημένο κομμάτι της «Black Parade».

Στο τέλος του video η περήφανη μαμά, εστίασε την προσοχή της στην 9χρονη κόρη της, Blue Ivy, για τη νίκη της στην κατηγορία καλύτερου μουσικού video για το «Brown Skin Girl» της Beyoncé.


https://www.instagram.com/tv/CMi5i0aHrsH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 39χρονη τραγουδίστρια, μοιράστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της Blue Ivy από το μουσικό βίντεο του κομματιού όπου δείχνει την κόρη της να ποζάρει με το πρώτο της Grammy. Στο υπέροχο στιγμιότυπο, η Blue Ivy φαίνεται να χαμογελά κρατώντας το χρυσό τρόπαιο φορώντας ένα ταιριαστό χρυσό στέμμα με διαφορετικά χρωματιστά κοσμήματα.

ivy
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved