Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φώτο; Είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

και μαμά μιας κόρης.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φώτο; Είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια είναι πολλή δραστήρια στα social media και της αρέσει να μοιράζεται διάφορες στιγμές της επαγγελματικής και οικογενειακής της ζωής.

Από το Σεπτέμβρη του 2019 που έγινε μητέρα, οι προτεραιότητές της άλλαξαν κι η κόρη της είναι πλέον το επίκεντρο της καθημερινότητάς της.

Ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο με τα κατορθώματα της μικρής θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί τη χαρά και την ευτυχία της με τους χιλιάδες followers της.

Εκτός όμως από τις αναρτήσεις που αφορούν την μοναχοκόρη της, η όμορφη τραγουδίστρια δημοσιεύει κι αρκετές δικές της.Μάλιστα τις προάλλες ανέβασε σε Insta Story μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

xatzidou

«Να μαι κι εγώ μικρούλα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου, δείχνοντάς μας πώς ήταν μωρό. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα πολύ όμορφο μωρό και η κόρη της Μελίτα της μοιάζει αρκετά.

Παιδική ηλικία

Η Ελένη Χατζίδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών. Τελειώνοντας το σχολείο, κατάφερε να εισαχθεί στη Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.
Το αντικείμενο των σπουδών της, όπως λέει η ίδια, την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στη μουσική και το τραγούδι.

Είναι παντρεμένη με τον Ετεοκλή Παύλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Μελίτα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved