Τζένη Θεωνά: Βόλτα με τον γιο της στο αγαπημένο τους μέρος

Μαμά και γιος βγήκαν για περίπατο και παιχνίδι.

Τζένη Θεωνά: Βόλτα με τον γιο της στο αγαπημένο τους μέρος

Η Τζένη Θεωνά με κάθε ευκαιρία παίρνει τον γιο της και πηγαίνουν βόλτες. Όχι μόνο τώρα που ο καιρός είναι καλός αλλά καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Το γεγονός ότι μένει σε μια περιοχή που έχει αρκετό πράσινο είναι πολύ σημαντικό για την ίδια καθώς τη διευκολύνει στις βόλτες της με τον μικρό. Ακόμα κι όταν έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της, βγαίνει για ένα σύντομο περίπατο στο πάρκο δίπλα στο σπίτι μαζί με τα κατοικίδια και τον γιο της, αποφορτίζονται κι επιστρέφουν.

Αρκετές φορές στις βόλτες αυτές είναι μαζί και ο μπαμπάς Δήμος Αναστασιάδης ή η καλή της φίλη Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της.

Τις προάλλες πάντως η Τζένη Θεωνά ήταν μόνη με τον γιο της στο δασάκι και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο όμορφα στιγμιότυπα.

Μια selfie...

theona1

και μια του γιου της που παίζει αμέριμνος.

theona2

Η όμορφη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της από διάφορες στιγμές που περνάνε μαζί. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow: «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Δείτε κι άλλες όμορφες φωτογραφίες του Αρίωνα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved