Πουλάει μπισκότα με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο & το βίντεό της έγινε viral

Τα αγοράζουμε όλα τα μπισκότα της μικρής! Μας έπεισε!

Πουλάει μπισκότα με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο & το βίντεό της έγινε viral

Αυτή η πιτσιρίκα κάνει το γύρο του διαδικτύου από τον τρόπο που πουλάει τα μπισκότα της.

Η Allie Shroyer, ένα πρωτάκι από το Scottsdale, δεν θα άφηνε τον κορονοϊό και τα μέτρα να την κρατήσουν μακριά από τον στόχο της. Να πουλήσει όσα περισσότερα μπισκότα μπορούσε.

Σε ένα αξιολάτρευτο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η κάμερα που βρίσκεται στο κουδούνι του γείτονά της, κατέγραψε τη μικρή Allie να προσπαθεί να πουλήσει τα μπισκότα της με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο.

"Θα θέλατε να αγοράσετε μερικά μπισκότα; Ποια σας αρέσουν πιο πολύ; Εμένα τα αγαπημένα μου είναι τα μοβ", ακούγεται να λέει πριν αρχίσει να ξεδιπλώνει το κρυφό της ταλέντο στις πωλήσεις. "Θα θέλατε ένα; Ή δύο ή τρία ή τέσσερα ή πέντε; Ή έξι ή επτά ή οκτώ ή εννιά ή δέκα; Δεν ξέρω; Ίσως 11 ή 12".

Η μικρούλα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να "βομβαρδίζει" συνέχεια τους γείτονές της με επιχειρήματα και ερωτήσεις, ώστε να καταφέρει να πουλήσει τα μπισκότα της.



Τέλος, αξίζει να γνωρίζετε ότι μόλις οι γείτονες έδωσαν το βίντεο στην μαμά της Allie, εκείνη με τη σειρά της δημοσίευσε το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και οι πωλήσεις της εκτοξεύθηκαν στα ύψη. "Κατάφερε να πουλήσει πάνω από 200 κουτιά με μπισκότα μέσα σε 24 ώρες", ανέφερε η μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved