Νίκη Θωμοπούλου: Η κόρη της έγινε ενός - Απίθανες φώτο από το πάρτι

Η κόρη της Νίκης Θωμοπούλου, έγινε ενός. Δείτε φωτογραφίες από τα καραντινάτα γενέθλιά της.

Νίκη Θωμοπούλου: Η κόρη της έγινε ενός - Απίθανες φώτο από το πάρτι

Σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους η Νίκη Θωμοπούλου και ο σύζυγός της!

Οι δυο τους πριν από ένα χρόνο έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η ζωή τους άλλαξε προς το καλύτερο. Η ευτυχία που ζουν τον τελευταίο χρόνο είναι απερίγραπτη, όμως η μαμά Νίκη, δημοσιεύει κάθε μέρα φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, δείχνοντάς μας λίγη από αυτή.

Σε αντίθεση με τον Γιάννη Μαρακάκη, η Νίκη Θωμοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media, γι' αυτό και κάθε φορά που αναρτά κάποια φωτογραφία του μπαμπά Γιάννη με την μονάκριβη κορούλα του, γίνεται χαμός στο διαδίκτυο.

Όπως συνέβη και χθες που δημοσίευσε τις εικόνες από το καραντινάτο πάρτι της μικρής.

Υπέροχες φωτογραφίες των γενεθλίων της μικρής Ιωάννας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νίκη Θωμοπούλου, σχολιάζοντας:

"Το μωρό μου.. Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. «Καραντινάτα» και αυτά. Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ!
Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!
.
.
#happy1stbirthday #myall ?"

Η τούρτα, όπως η διακόσμηση με αφορμή τα 1α της γενέθλια ήταν σε παστελ αποχρώσεις και με θέμα τους ινδιάνους. Ενώ τα μπισκότα κεράσματα που έφτιαξαν ήταν σε σχήμα καρδιάς και σχήμα από κοριτσίστικα ρουχαλάκια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved