Ελένη Πετρουλάκη: Γυμνάζεται με την κόρη της - Δείτε φώτο

Ποια είναι η συμβουλή της στους γονείς.

Ελένη Πετρουλάκη: Γυμνάζεται με την κόρη της - Δείτε φώτο

Για την Ελένη Πετρουλάκη η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Το ίδιο και η υγιεινή διατροφή.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται εύκολες και υγιεινές συνταγές για φαγητό και σνακ που χαρίζουν ενέργεια στον οργανισμό χωρίς να του προσθέτουν έξτρα θερμίδες.

Εκτός όμως από fitness trainer η Ελένη Πετρουλάκη είναι και μητέρα τεσσάρων κοριτσιών. Φροντίζει λοιπόν ειδικά αυτή την περίοδο που είναι στο σπίτι να αθλούνται καθημερινά καθώς όπως έγραψε σε ποστ της «η σωματική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές των παιδιών !».

Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία με μία από τις κόρες της να γυμνάζονται στην αυλή τονίζοντας σε κείμενό της τα εξής:


https://www.instagram.com/p/CMZXqSmrsrY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Kids workout
Ειδικά αυτή την περίοδο οι ειδικοί επιμένουν στη σημασία της διατήρησης ενός προγράμματος ασκησης στο σπίτι με τα παιδιά, τόσο γιατί τα ίδια το έχουν ανάγκη προκειμένου να νιώθουν ασφάλεια και ηρεμία, αλλά και για εμάς, ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καθημερινότητά μας κάπως… κανονική.
Η σωματική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές των παιδιών !
Είναι λοιπόν, απαραίτητο, να αφιερώνουν τα παιδιά μας καθημερινά τουλάχιστον ένα 45λεπτο στη σωματική άσκηση, για να διατηρήσουν την καλή σωματική τους κατάσταση αλλά και να εκτονωθούν για να είναι καλά ψυχολογικά !
Είναι λοιπόν σημαντικό να γυμνάζονται τα παιδιά όπως και εμείς και να έχουν μια ρουτίνα στην καθημερινότητα τους !
Αυτό τους κάνει καλό αλλά παράλληλα κάνει καλό και σε εμάς για να έχουμε μια ομαλή συμβίωση μέσα σε ένα σπίτι χωρίς φωνές , τσακωμούς , εντάσεις !!!».

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της γι΄αυτό και όταν το κάνει, τα likes πέφτουν βροχή. Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved