Ελληνίδα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στην 30η εβδομάδα

Πώς και πώς περιμένει τον ερχομό της κόρης της.

Ελληνίδα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στην 30η εβδομάδα

Το νέο της εγκυμοσύνης ήρθε λίγο πριν αποχαιρετήσει το ζευγάρι το 2020. Με μια φωτογραφία όπου ο διάσημος Έλληνας μπαμπάς φιλά την κοιλιά της συντρόφου του, ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς.


https://www.instagram.com/p/CJeoL5FF0o0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε οι αναρτήσεις τους ήταν λιγοστές, ενώ η μέλλουσα διάσημη Ελληνίδα, σπάνια δημοσίευε φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Γι' αυτό και μόλις ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένουν το νέο έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου. Και όχι άδικα.

"Κοριτσάκι μου ανυπομονώ να σε κρατήσω.. να σε φιλήσω.. να σε μυρίσω!!! Σε περιμένουμε ??‍?‍??", έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την σχεδιασμένη της κοιλίτσα και έναν ροζ φιόγκο, αποκαλύπτοντας ότι μια κόρη βρίσκεται καθοδόν.


https://www.instagram.com/p/CMaRSuiFM7h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τις μέρες να περνούν λοιπόν, η μέλλουσα μετρά αντίστροφα και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στα χέρια της το μικρό της κοριτσάκι. Μάλιστα πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία της που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα. Όπως σχολιάζει βρίσκεται στην 30η εβδομάδα της κύησης.

Τόσο ο Γιώργος Σαμαράς όσο και η Κωνσταντίνα Κομματά είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις τους, γι΄ αυτό και εμείς μαζέψαμε όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν την ευτυχία τους που θα γίνουν γονείς.

Δείτε τη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved