Ένα παιδί έχασε το παιχνίδι του-Δείτε τι έκαναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου

Υπάλληλοι του αεροδρομίου βρήκαν ένα χαμένο παιχνίδι και κατάφεραν να βρουν το παιδί που το έχασε!

Ένα παιδί έχασε το παιχνίδι του-Δείτε τι έκαναν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου

Το να χάνει ένα παιδί το αγαπημένο του παιχνίδι μπορεί να είναι καταστροφικό, ειδικά αν το παιχνίδι είναι το αγαπημένο του και εκείνο που του κάνει συντροφιά μέρα και νύχτα. Ακόμη και στην ώρα του ύπνου.

Φανταστείτε λοιπόν πώς αισθάνθηκε ο δίχρονος που έχασε το παιχνίδι του. Τον αγαπημένο του Buzz Lightyear. Για καλή του τύχη όμως, ο Buzz μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, κατάφερε να βρει ξανά τον χαμένο του ιδιοκτήτη.

Την ιστορία μοιράστηκαν οι εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρίας που βοήθησαν το αγόρι να βρει ξανά το χαμένο του παιχνίδι.

Με μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Facebook έγραψαν και την ιστορία που τις συνόδευε:

"Ο Hagen και η οικογένειά του, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Dallas και έφταναν στο κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων όταν συνειδητοποίησαν ότι το αγαπημένο παιχνίδι του Hagen το ξέχασαν στο αεροπλάνο. Από την πρώτη στιγμή που το αντιλήφθηκαν, επικοινώνησαν με την εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Το αεροπλάνο είχε πετάξει για τον επόμενο προορισμό του.

Όταν το αεροσκάφος έφτασε στην περιοχή, Little Rock, όπου και θα έμενε όλο το βράδυ, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου, ο Jason, παρατήρησε το ξεχασμένο παιχνίδι του Hagen.

Ο Jason γνώριζε ότι κάποιο παιδί είχε χάσει τον καλύτερό του φίλο, έτσι άρχισε να ερευνά σε ποιον λείπει το παιχνίδι. Σύντομα, ένα όνομα που ήταν γραμμένο στο πόδι του Buzz έπεσε στο μάτι του Jason: “Hagen”.

Με τη βοήθεια του Beth, ενός ακόμη συναδέλφου του ο Jason ανακάλυψε ότι υπήρχε μόνο ένας “Hagen” που ταξίδεψε με το αεροσκάφος εκείνη την ημέρα. Αμέσως ο Jason σκέφτηκε ένα σχέδιο.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Hagen και η οικογένειά του έλαβαν μια ευχάριστη έκπληξη μέσα σε ένα κουτί. Όχι μόνο είχε επιστραφεί ο φίλος του, αλλά έφτασε μέσα σε ένα χειροποίητο κουτί, που περιείχε ένα γράμμα που περιέγραφε την κρυφή αποστολή του Buzz στο αεροδρόμιο!".

Δείτε τις περιπέτειες του Buzz μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved