Φλορίντα Πετρουτσέλι: Απίθανη η νέα φωτογραφία με το γιο της

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με τον 10 μηνών γιο της δίπλα στη θάλασσα. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Απίθανη η νέα φωτογραφία με το γιο της

Η Φλορίντα Πετρουτέλι είναι μία full time μαμά. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της, το απολαμβάνει πολύ.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από φωτογραφίες και video μας δείχνει πώς κυλά η καθημερινότητά της, μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Από αυτήν φυσικά δεν λείπουν και δραστηριότητες που χαλαρώνουν την ίδια, όπως η μαγειρική και η γυμναστική. Άλλωστε, η διάσημη μαμά είναι εξαιρετική μαγείρισσα με αδυναμία στις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, τις οποίες μοιράζεται και μαζί μας μέσα από τo Instagram της, αλλά και το YouTube κανάλι που έχει δημιουργήσει.

Την περισσότερη ενέργεια και χρόνο ωστόσο αφιερώνει στα δύο της παιδιά, την τριών ετών Μαίρη και τον μόλις 10 μηνών γιο της. Η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει παιχνίδια, πολλές αγκαλιές και βόλτες δίπλα στη θάλασσα ή τη φύση.

Η τελευταία εξόρμησή τους ήταν χθες. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, η παρουσιάστρια και η οικογένειά της απόλαυσαν μία βόλτα δίπλα στην θάλασσα και η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της.

"Κοιτάω να σε παίρνω όσες περισσότερες αγκαλιές μπορώ τώρα ,γιατί σε λίγα χρόνια θα μου λες άσε με μαμά ... #mybabyboy"

Μαμά και γιος ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα και ποζάρουν με φόντο τη θάλασσα και το ροζ ουρανό.

florinta gios thalassa

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Φλορίντας Πετρουτσέλι με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved