Γνωρίστε τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά της Pink - Οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Η Pink μπορεί να είναι μια διάσημη τραγουδίστρια και performer, αλλά μέσα σε όλα αυτά είναι και μια ατρόμητη μαμά.

Γνωρίστε τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά της Pink - Οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Είναι παντρεμένη από το 2006 με τον Carey Hart, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, που γι' αυτούς είναι όλη τους η ζωή.

Αν και η Pink έχει τα πάνω της και τα κάτω της σε ό,τι έχει να κάνει με τις φωτογραφίες των παιδιών της στα social media (θυμάστε το περιστατικό με τη φωτογραφία του γιου της και την απόφασή της να μην ξανά δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών της;) συνεχίζει να δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της οικογένειάς της στο Instagram. Ευτυχώς... μιας και τα παιδιά της είναι αξιολάτρευτα.

Willow Sage Hart


https://www.instagram.com/p/CDk3fIyJzvU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρώτο παιδί της Pink και του Carey, είναι η 10χρονη πια Willow, που γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου το 2011. Όπως η μαμά της, έτσι και η Willow είναι γνωστή για τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της και για τα σπορ τα οποία την ενδιαφέρουν. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών (μπλε, μοβ) και μήκος. Αυτό το διάστημα έχει αρκετά κοντά μαλλιά, φορά σκουλαρίκια και λατρεύει τα φορέματα. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό της που ξεχωρίζει είναι το ταλέντο της στο τραγούδι.

Με αφορμή τα όγδοα γενέθλιά της μικρής, η Pink είχε γράψει για εκείνη: "Willow Sage. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω όλα τα συναισθήματα που νιώθω για εσένα, αυτή την αγάπη, αυτή την ευγνωμοσύνη. Χαρούμενα γενέθλια, μωρό μου."

Με αφορμή τα 8α γενέθλια της κόρης του είχε γράψει και ο Carey ένα όμορφο μήνυμα για την κόρη του: "Χαρούμενα γενέθλια κόρη μου Willow. Σε αγαπώ τόσο πολύ που πονάω. Απολαμβάνω την κάθε μέρα που περνάμε μαζί, ακόμη και τις μέρες που θέλω να σε ζουλήξω. ?. Μεγαλώνεις και μεταμορφώνεσαι σε έναν απίθανο μικρό άνθρωπο και είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και 10 εκατομμύρια φορές γύρω και πίσω!".

Jameson Moon Hart


https://www.instagram.com/p/CJRzo6LpuxS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δεύτερο παιδί της Pink και του Carey είναι ο μικρός Jameson ή Jamo όπως των φωνάζει ο μπαμπάς του και γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2016. Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media τόσο η Pink όσο και ο Carey, έχουμε διαπιστώσει ότι ο μικρός έχει φουλ ενέργεια, κάνει συνεχώς αστεία και κάνει τις ωραιότερες γκριμάτσες. Δείχνει συμπονετικός με τους γύρω του και ξεκάθαρα είναι το μικρό "γλυκάκι" της οικογένειάς.

Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλιά του, η Pink τον αποκάλεσε "Σούπερ ήρωα". "Σούπερ ήρωες. Όλοι κάνουν το γύρο του κόσμου, προσπαθώντας να τον κάνουν καλύτερο. Λάμπουν μέσα στο φως που τους λούζει και σκορπούν χαρά," έγραψε. "Δεν υπάρχει ούτε ένα δωμάτιο που αυτό το μικρό αγόρι να μην έχει περάσει και να μην έχει αφήσει λάμψη και χαρά. Είμαι περήφανη για εσένα Jameson Moon, και νιώθω κάθε μέρα τυχερή που είμαι η μαμά σου. Σε ευχαριστώ που μας κάνεις κάθε μέρα καλύτερους και που πάντα μας θυμίζεις να χαμογελάμε. Χαρούμενα γενέθλια buddy.".

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες του Jameson και της Willow στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved