Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια με την κόρη του - Δε φαντάζεστε τι φόρεσε

Ένα απίθανο στιγμιότυπο με τη μικρή Σοφία και τον Λευτέρη Πετρούνια απαθανάτισε η Βασιλική Μιλλούση.

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια με την κόρη του - Δε φαντάζεστε τι φόρεσε

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. Η νέα τους καθημερινότητα είναι αρκετά απαιτητική καθώς στο σπίτι πλέον υπάρχουν δύο μωρά που χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την προσοχή τους.

Οι δύο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά αναρτούν φωτογραφίες με τις κόρες τους. Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα ανεβάζει πιο συχνά Instagram Stories όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Φωτογραφίες και βίντεο αυθόρμητα και υπέροχα.

Ένα τέτοιο Instagram Story ανέβασε και μερικές ημέρες πριν. Η χρυσή Ολυμπιονίκης απαθανάτισε τον σύζυγό της που παίζει με την μεγάλη τους κόρη, Σοφία. Αυτό ωστόσο που ξεχωρίζει στη φωτογραφία και την κάνει άκρως χιουμοριστική, είναι η αμφίεση του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος φόρεσε στα μαλλιά του... μανταλάκια!

Δείτε το στιγμιότυπο στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι δύο γονείς με τις κόρες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved