Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στον φακό με την 10 μηνών κόρη της

Μία από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μαμά.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στον φακό με την 10 μηνών κόρη της

Η γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Μάιο του 2020. Τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει την καθημερινότητα με την δέκα μηνών κορούλα της και πρόσφατα έκανε ένα δυνατό come back στην τηλεόραση καθώς την βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του Antenna "Ήλιος".

Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media, δεν ανήκει όμως στους celebrities που αναρτούν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στο λογαριασμό τους. Η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μόνο όταν το αισθανθεί, και τους τελευταίους μήνες πρωταγωνιστές σε πολλά από αυτά είναι η κόρη της.

Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με το μωρό της και είναι απλά υπέροχη. Η χαριτωμένη μπέμπα κάθεται στα πόδια της μαμά της και οι δύο τους χαμογελούν γλυκά.

tavoulari kori 1

Ο λόγος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε από στην επιτυχημένη σειρά "Γυναίκα Χωρίς Όνομα". Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Στράτος Διακάκης απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα με την μπέμπα τους και αυτό μαρτυρούν και οι λιγοστές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media της η διάσημη μαμά τους τελευταίους μήνες.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved