Μαντώ Γαστεράτου:Το πιο ωραίο δώρο για γενέθλιά της ήταν από τον γιο της

Το αποκάλυψε η ίδια και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη.

Μαντώ Γαστεράτου:Το πιο ωραίο δώρο για γενέθλιά της ήταν από τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια όμορφη περίοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το γεγονός ότι έγινε μαμά άλλαξε τη ζωή της καθοριστικά και καθημερινά βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα βλέποντας τον γιο της να μεγαλώνει και ν’ αλλάζει μέρα με τη μέρα.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήματα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώσω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

Η παρουσιάστρια πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τον 14 μηνών γιο της ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων της έκανε και τα πρώτα του βήματα.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το πιο ωραίο δώρο για τα γενέθλια μου ?το πήρα χτες από τον Γιώργαρο! ? 3 ολόκληρα βήματα! ?» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύοντας αυτή την όμορφη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CMMQ_oXryR2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γλυκιά μαμά έγινε στις 8 Μαρτίου 32 ετών και στο ποστ που ανέβασε σχολίασε με χιούμορ:«Σε άλλους είπα 32 σε άλλους είπα 33, σε μερικους 31... Η φάση είναι ότι είμαι τόσο ΜADARA που σήμερα νόμιζα ότι έκλεινα τα 32 και τελικά έκλεισα τα 33! Στον συζυξ πάντως είπα 32 και τούρτα παιδική... »


https://www.instagram.com/p/CMKsggJra1D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να δείτε κι άλλα στιγμιότυπα του μικρού Γιώργου με τη μαμά του ( και χωρίς ) στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved