Ανακοίνωσε στον άνδρα της ότι είναι έγκυος χρησιμοποιώντας ένα ξυστό

Δείτε παρακάτω το βίντεο μιας γυναίκας που λέει στον άνδρα της ότι θα γίνουν γονείς χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο ξυστό.

Ανακοίνωσε στον άνδρα της ότι είναι έγκυος χρησιμοποιώντας ένα ξυστό

Η Hayli Baez, μια μαμά από την Arizona, ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να ανακοινώσει στον σύζυγό της, Rick, ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Σε μια προσπάθεια να τον εκπλήξει, η Hayli αγόρασε ξυστό για να του ανακοινώσει τα νέα, και κάπως έτσι έμαθε ότι "κέρδισε" ένα μωρό σαν βραβείο. Ευτυχώς, η Hayli απαθανάτισε όλο το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με το κινητό της τηλέφωνο και ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

"Έχω οργανώσει κάτι" ακούγεται να λέει στην κάμερα. "Αγόρασα αυτά τα ψεύτικα ξυστό, που μοιάζουν με αληθινά και όταν τα ξύσεις γράφουν μέσα 'θα αποκτήσεις μωρό' για να ανακοινώσω στον Rick ότι είμαι έγκυος. Τα είχα δει πριν καιρό. Σκέφτηκα, όποτε μείνω έγκυος ξανά, με αυτόν τον τρόπο θα του το ανακοινώσω'. Ήρθαν περίπου πριν δυο μέρες!".

Με τη λογική ότι μπορεί να κερδίσουν κάποια χρήματα, ο Rick αρχίζει να ξύνει την κάρτα του. Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι το ξυστό του έχει τρεις χρυσές μπάρες, που σημαίνει ότι κέρδισε κάποιο βραβείο. Ο ίδιος όμως δεν γνωρίζει ότι το βραβείο αυτό είναι ένα μωρό που βρίσκεται καθοδόν! Μόλις αντιλαμβάνεται όμως, τι κερδίζει αναφωνεί "Aάααα!" και "Ναιαιαι!" πριν αγκαλιάσει την γυναίκα του.

Δείτε το υπέροχο βίντεο παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved