Νάντια Μπουλέ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Η Νάντια Μπουλέ θα γίνει μαμά και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Νάντια Μπουλέ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της
Photo by Kirill Samarits @instagram

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Μαρτίου, όταν η Νάντια Μπουλέ με μια απίθανη φωτογραφία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️
#pregrancy #pregnant #pregnantbelly #pregnancyannouncement #momtobe", έγραψε κάτω από την φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

nantia mpoule egkuos 4

Το Σαββατοκύριακό της έπειτα ήταν γεμάτο. Φίλοι -γνωστοί και άγνωστοι- γέμισαν το προφίλ της με ευχές, οι πιο κοντινοί έσπευσαν να της τηλεφωνήσουν και η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πάντες για όλη την αγάπη που της έδειξαν και συνεχίζουν να της δείχνουν όλες αυτές τις μέρες.

Κάπως έτσι ακολούθησε η δεύτερη φωτογραφία που έδειχνε για ακόμη μια φορά την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα της.

"Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά ❤️
#thankyou #happyweekend #weekend".

nantia mpoule egkuos 5

Έκτοτε και άλλες αναρτήσεις και φωτογραφίες από τη μέλλουσα μαμά. Με όλες να δείχνουν αυτό που νιώθει κάθε γυναίκα που κυοφορεί το μωρό της. Ευτυχία! Απέραντη ευτυχία.

Φωτογραφίες όμως της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ, δημοσίευσε και ο φωτογράφος που ανέλαβε να την απαθανατίσει σε αυτή την ευτυχισμένη της περίοδο, ο Kirill Samarits. Ο ίδιος έγραψε κάτω από την ανάρτησή του και τις νέες φωτογραφίες της καλής του φίλης: "@nadiaboule #congratulations ?!! Ύστερα απο την εγκυμοσύνη της αδερφής μου απέκτησα πολύ μεγάλη αδυναμία ? με αποτέλεσμα να χαρώ τόοοοσο πολύ με τα αυτά τα νέα!!! ?".

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής, της γλυκιάς mom to be, Νάντιας Μπουλέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved