Άγγελος Λάτσιος: Απίθανες οι νέες του φωτογραφίες με τη μικρή Μαρίνα

Ένας υπέροχος μεγάλος αδερφός ο Άγγελος Λάτσιος.

Άγγελος Λάτσιος: Απίθανες οι νέες του φωτογραφίες με τη μικρή Μαρίνα

Η αλλαγή του είναι εμφανής. Αδυνατισμένος, γυμνασμένος, με μακριά μαλλιά και γένια, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη δεν θυμίζει σε τίποτε το αγόρι που γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, όσο και τον λογαριασμό της μητέρας του.

Παλαιότερα ήταν φειδωλός στις αναρτήσεις του. Τον τελευταίο μήνα όμως οι νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του δίνουν και παίρνουν.

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του; Εκείνες που τον δείχνουν στα χιόνια.

aggelos latsios megalos aderfos

Ωστόσο οι φωτογραφίες που τρέλαναν το διαδίκτυο, ήταν εκείνες που δημοσίευσε και που δείχνουν την αδυναμία που έχει στην μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα.

Λατρεύει τη Μαρίνα

Σίγουρα λατρεύει όλες τις αδερφές του. Και τη Βαλέρια και τη Λάουρα. Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της Λάουρας είδαμε και μερικές κοινές τους και σπάνιες φωτογραφίες.

aggelos latsios pos fonazei ti laoura 8

Οι φωτογραφίες με τη Μαρίνα όμως, ήταν το κάτι άλλο. Στη μια την κρατάει ψηλά στον αέρα δείχνοντάς μας πώς παίζει μαζί της και στην άλλη την κρατά σφιχτά από το χέρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν μαζί.

Οι δυο φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες με διαφορά κάποιων ημερών, όμως αποτυπώνουν την αγάπη και την αδυναμία που της έχει. Αγάπη που υπάρχει από την πρώτη στιγμή που την κράτησε στα χέρια του, όταν την επισκέφθηκε ντυμένος με τα καλά του στο μαιευτήριο, την ημέρα της γέννησής της.

Δείτε τις υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες (πρόσφατες και μη) στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved