Ρούλα Ρέβη: Μοντέλα τα παιδιά της - Δείτε πώς τα φωτογράφησε

Τα δίδυμα ποζάρουν με άνεση στο φωτογραφικό φακό της μαμάς τους.

 

Ρούλα Ρέβη: Μοντέλα τα παιδιά της - Δείτε πώς τα φωτογράφησε

Η Ρούλα Ρέβη, καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά της, μοιράζεται μέσα από τα social media πιο συχνά φωτογραφίες τους.Οι περισσότερες είναι αυθόρμητες αλλά πάντα ιδιαίτερες και με την αισθητική που την χαρακτηρίζει ως άτομο και επαγγελματία φωτογράφο.

Έτσι έχουμε δει φωτογραφίες με την κόρη της όπως αυτή,


https://www.instagram.com/p/CKa7FezhUcC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ή με τον γιο της κρυμμένο πίσω από ένα μπουκέτο λουλούδια.


https://www.instagram.com/p/CKa7FezhUcC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο την Ειρήνη και τον Άγγελο, να ποζάρουν φορώντας oversized φούτερ και την ίδια να σχολιάζει:

«Πόσο ευχαριστώ τα παιδιά μου που με αφήνουν να «ερωτευτώ» κάτι καινούριο . Ποσό τυχερή είμαι που αυτά τα 2 πλάσματα με καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να με αλλάξουν , που αισθάνονται κάθε μου ανάγκη , που διψούν να μάθουν όλα μου τα νέα ! Ποσό τυχερή είμαι για την ομαδάρα που έχουμε φτιαξει @apostolis_totsikas_official . Love you to the moon for ever».


https://www.instagram.com/p/CMDKnZhBJrp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή φωτογράφος έχει μιλήσει αρκετές φορές για πόσο δυσκολεύτηκε να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της και πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η ζωή της με τα δίδυμα. «Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να εχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες . Αν εγω έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγαπη και δωσιμο αν εσυ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου , αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου? Είναι να εισαι παρούσα να εισαι εκεί όσο περισσότερο μπορεις φυσικα ? Μην βάζεις προγραμμα , αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει προγραμμα . Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγαπη που θα δώσεις η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδομετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι . Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο προγραμμα . Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με προγραμμα ???? Ποτέ», είχε πει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των παιδιών της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved