Βασιλική Μιλλούση:Ζητά έναν «οδηγό χρήσης» για το πώς να μεγαλώνεις παιδιά

Το ειλικρινές ποστ της με το οποίο θα ταυτιστούν πολλές - αν όχι όλες- νέες μαμάδες.

Βασιλική Μιλλούση:Ζητά έναν «οδηγό χρήσης» για το πώς να μεγαλώνεις παιδιά

Η Βασιλική Μιλλούση από τον περασμένο Δεκέμβρη που γέννησε και τη δεύτερη κόρη της, ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ν’ αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές ειδικά όταν τα παιδιά της είναι τόσο μικρά – η Σοφία είναι πλέον 1,5 ετών και η μικρούλα έγινε τριών μηνών - κι έχουν αυξημένες ανάγκες.

Πέρα όμως από την καθημερινή φροντίδα τους καλείται να αντιμετωπίσει νέα πράγματα που κανένας δεν γνωρίζει και τα ανακαλύπτει μόνος του όταν γίνεται γονιός. Το ίδιο διαπιστώνει κάθε μέρα κι η Βασιλική Μιλλούση η οποία μέσα από ένα ποστ μοιράστηκε όλες τις σκέψεις που κάνει για το πόσο εφικτό είναι να γίνεις τελικά μια σούπερ μαμά.

«Παιδιά ❤
? και έρχεται αυτή η στιγμή που σου καταρρίπτει ότι επιπόλαιες σκέψεις είχες κάνει πριν που ένιωθες ότι το να γίνεις η σούπερ μαμά είναι εύκολο .Όσο έτοιμη κι αν ένιωθα, όσο και αν το ήθελα πραγματικά ,μέχρι να ΕΡΘΕΙ δεν ξέρουμε τίποτα,και τώρα που ήρθε; διαπιστώνω ότι γνωρίζω ακόμη λιγότερα για το ΤΙ σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά! Είναι μοναδικά πρωτόγνωρα συναισθήματα απίστευτες δυνατές στιγμές (μέσα σε 16 μήνες ηδη)αλλά και τόσα ερωτηματικά..τι κάνω τώρα; πως πρέπει να αντιδράσω σε αυτό; και μετά έρχονται και όλα αυτά τα ,μη αυτό, μην πας εκεί, δεν πρέπει.. δεν κάνει, θα χτυπήσεις, μην τρέχεις, μη,μη μη ,που ενώ ξέρεις ότι δεν πρέπει να τα λες σου βγαίνουν τόσο αυθόρμητα!
Έναν οδηγό χρήσης παρακαλώ ?
#mommysthoughts #kids #lovemygirls #babysophia»

Περιττό να αναφέρουμε ότι το σχόλιό τους συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Η γνωστή αθλήτρια σπάνια προβαίνει σε τέτοιους είδους εξομολογήσεις, επιλέγοντας να αναρτά όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και να κάνει χιουμοριστικά σχόλια. Μερικές από αυτές τις στιγμές με τις κόρες και τον σύζυγό της , Λευτέρη Πετρούνια, μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved