Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Τα ωραιότερα σκίτσα τους είναι αυτά

Υπέροχα σκίτσα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Τα ωραιότερα σκίτσα τους είναι αυτά
Instagram account: @Jennifer Vallez

Έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα από τη μέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αποφάσισαν να μιλήσουν για πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρησή τους από το παλάτι και για όλα όσα βίωσαν εκεί.

Οι αποκαλύψεις συνταρακτικές και μέχρι και σήμερα (και αν μας ρωτάτε και για πολύ ακόμη) κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναπαράγονται από Μέσο σε Μεσό.

H Meghan έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, μίλησε για τα βιώματά της, για την κατάθλιψη που πέρασε και για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε. Στήριγμά της σε όλο αυτό, υπήρξε από την αρχή μέχρι το τέλος, ο πρίγκιπας Harry.

Η αγάπη τους, ο ερώτας που νιώθει ο ένας για τον άλλο φαινόταν σε κάθε στιγμιότυπο της συνέντευξης. Ο ένας άγγιζε τον άλλο, έσφιγγαν τα χέρια τους και με τους αντίχειρές τους χάιδευαν ο ένας τον άλλο τρυφερα.

Αυτή την τρυφερότητα, την αγάπη και την ελευθερία που ζουν πια και χωρίς έλεγχο, αποτύπωσε στο χαρτί η σκιτσογράφος, Jennifer Vallez. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα βρει κανείς υπέροχα σκίτσα της βασιλικής οικογένειας. Η Kate Middleton και η Meghan Markle όμως, πρωταγωνιστούν στα περισσότερα από αυτά.

Πιο πρόσφατο σκίτσο αυτό εδώ...


https://www.instagram.com/p/CMKyTWQHiEM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το οποίο εμπνεύστηκε από τη φωτογραφία του φωτογράφου Misan Harriman. Όπως βλέπετε, η εγκυμονούσα Meghan, o Harry και o Archie ποζάρουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CMKrsFlAIfa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σκίτσο που έχει φτιάξει με τον Harry και τη Meghan.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, μερικά ακόμη υπέροχα σκίτσα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved