Πέγκυ Ζήνα: Η φανταστική φώτο αγκαλιά με την κόρη και τον σύζυγό της

Η οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλιά της.

Πέγκυ Ζήνα: Η φανταστική φώτο αγκαλιά με την κόρη και τον σύζυγό της

Η Πέγκυ Ζήνα γιόρτασε χθες όχι μόνο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αλλά και τα γενέθλιά της.

Και μπορεί σε σχέση με άλλα χρόνια να μην είχε κοντά της τους φίλους και συνεργάτες της, όμως οι ευχές που δέχτηκε ήταν αρκετές για να την κάνουν ευτυχισμένη.Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram κατακλύστηκε από μηνύματα πολλών διάσημων φίλων της αλλά και θαυμαστών της που της εύχονταν τα καλύτερα για τα γενέθλιά της.

Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν φυσικά η κόρη και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας. Μια σοκολατένια τούρτα στην οποία αναγραφόταν « Χρόνια πολλά μανούλα» κι ένα κεράκι ήταν το δικό τους δώρο στη γυναίκα της ζωής τους.

tourta

Η τραγουδίστρια θέλησε με τη σειρά της να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της έστειλαν τις δικές τους ευχές.

«Σας ευχαριστω ολους απ την καρδια μου για τις υπεροχες ευχες...παντα γιορταζω διπλά...σπιτι με τους πολυτιμους ανθρωπους μου κ μετα μαζι σας σ ενα μεγαλο παρτυ...(αυτο θα σας το χρωσταω?)η αγαπη μας κραταει χρόνια κ καθε χρόνο μεγαλωνει?❤️❤️❤️??».

Δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία που είναι με τον σύζυγό της και την κόρη της Ηλέκτρα. Δείτε την όπως και άλλες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved