Ημέρα της Γυναίκας: Διάσημοι Έλληνες γονείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Οι αναρτήσεις των μαμάδων και μπαμπάδων της ελληνικής showbiz με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ημέρα της Γυναίκας: Διάσημοι Έλληνες γονείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και οι γυναίκες κάθε ηλικίας και εθνικότητας έχουν σήμερα την τιμητική τους.

Σήμερα λοιπόν, γιορτάζει η γυναίκα-κόρη, η γυναίκα-φίλη, η γυναίκα-σύντροφος, η γυναίκα-μάνα, η κάθε γυναίκα και τα timeline στα social media γέμισαν με μηνύματα στήριξης στο γυναίκειο φύλο.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι Έλληνες γονείς που θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στις γυναίκες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη σημερινή γιορτή.

Κάθε μήνυμα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

"Η ζωή μου όλη περιστοιχίζεται από ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ , να αγωνίζομαι γι αυτά που πιστεύω, να φροντίζω τους γύρω μου, να ονειρεύομαι, να υλοποιώ τα όνειρα μου!
Γυναίκες που πάσχιζαν να χωρέσουν στο κοστούμι που τους έραψαν οι πατριαρχικές κοινωνίες και κάποιες από αυτές, κατάφεραν να το σκίσουν.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε οι γυναίκες. Για να το καταφέρουμε όμως, χρειάζεται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΕΣ.

Τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί , τα πιο δύσκολα , συνέβησαν επειδή ενωθήκαμε κάποιες γυναίκες με κοινούς στόχους και μεγάλο πάθος.

Ναι, οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινή γραμμή σε αυτά που διεκδικούμε.

Μόνο ενωμένες μπορούμε να έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πείσουμε την κοινωνία να εφαρμόσει την ισότητα που γράφεται στους νόμους.
Βεβαίως, όπως όλα τα σημαντικά, είναι και θέμα εκπαίδευσης.

Αν διδάξουμε στα παιδιά μας την αποφασιστικότητα, το δικαίωμα σε κάθε όνειρο, την αναφαίρετη προσπάθεια για κάθε επαγγελματικό προσανατολισμό, την αξιοκρατία ως κριτήριο κατάκτησης ενός στόχου , την κατάργηση στερεοτύπων και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βάλει έναν θεμέλιο λίθο για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας." έραψε η Ζέτα Δούκα η οποία μοιράστηκε μία σειρά φωτογραφιών με τις γυναίκες της ζωής της. Την κόρη της, Θάλεια, τη μητέρα της, τις φίλες τις και πολλές αγαπημένες συναδέφλους.

imera tis gunaikas diasimoi ellines goneis 7

Δείτε τι ανέβασαν και άλλοι διάσημοι Έλληνες γονείς, στην gallery που ακολουθεί. Μεταξύ αυτών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ρούλα Ρέβη, η Νόνη Δούνια και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved