Meghan, Harry & Archie:Ένα υπέροχο βίντεο δημοσιεύτηκε στην εκπομπή της Oprah

O Archie ετοιμάζεται να γίνει μεγάλος αδερφός και περιμένει πώς και πώς την αδερφούλα του.

Meghan, Harry & Archie:Ένα υπέροχο βίντεο δημοσιεύτηκε στην εκπομπή της Oprah
CREDIT: CBS

Μπορεί τα βλέμματα να είχαν πέσει πάνω στην Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια της πολύ αναμενόμενης συνέντευξης που έδωσαν στην Oprah, αλλά εκείνος που ξετρέλανε το κοινό, ήταν ο μικρός Archie, που τον είδαμε μετά από πολύ καιρό.

Ο γιος του πρίγκιπα Harry θα γίνει δύο ετών τον Μάιο και όπως είδαμε μεγάλωσε πολύ, λέει αρκετές λέξεις και απολαμβάνει ελεύθερος και μακριά από το παλάτι τη φυσιολογική του -πια- ζωή.

Στο ασπρόμαυρο κλιπ φαίνεται η Meghan, ο Harry και ο Archie να παίζουν στην παραλία της California. Από το πλευρό τους δεν λείπει και το αγαπημένο τους κατοικίδιο, ο Guy. Ένα beagle που είναι ο καλύτερος φίλος του μικρού Archie.

meghan harry archile

CREDIT: CBS

Μεταξύ άλλων στην κοινή συνέντευξη που έδωσε ο Ηarry και η Meghan, μίλησαν για τη νέα τους ζωή.

"Έχουμε εξωτερικό χώρο όπου μπορώ να κάνω περίπατο με τον Archie ή να περπατήσουμε σαν οικογένεια με τα σκυλιά μας. Ξέρεις, περπατάμε στους λόφους ή κάνουμε βόλτες στην παραλία που είναι τόσο κοντά μας" είπε ο Harry στην Oprah και συνέχισε. "Το καλύτερο για εμένα, είναι που τον έχω πίσω από την πλάτη μου στο ποδήλατο, στο μικρό του καρεκλάκι και πηγαίνουμε βόλτες, κάτι που εγώ δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω όταν ήμουν μικρός. Μπορώ να τον δω πίσω, να έχει τα χέρια του ανοιχτά και να λέει "φοίνικες; δέντρα;", αποκαλύπτοντας ο Harry μερικές από τις καινούριες λέξεις που ξέρει να λέει ο γιος του.

"Όταν κάποιος από εμάς φεύγει από το σπίτι λέει, 'Οδηγήστε με ασφάλεια!' " είπε ο Harry και η Meghan συμπλήρωσε, "Και δεν είναι ακόμη δύο ετών!"

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved