Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το υπέροχο δώρο που της έκαναν οι κόρες της

Η φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το υπέροχο δώρο που της έκαναν οι κόρες της

Καθώς το lockdown συνεχίζεται και μάλιστα με πιο αυστηρούς περιορισμούς, η ανάγκη για μια βόλτα, ειδικά των παιδιών, εκτός από μεγάλη είναι κι απαραίτητη.

Έτσι, κι αυτό το Σαββατοκύριακο η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της βγήκαν να πάρουν καθαρό αέρα κοντά στη φύση. Ο καιρός ήταν καλός, κι η γνωστή παρουσιάστρια με τα τρία παιδιά της είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν, να τρέξουν, να απολαύσουν τις πρώτες όμορφες ανοιξιάτικες μέρες.

«Μια οικογενειακή βολτούλα είναι ό,τι πρέπει για να αποφορτιστούμε και να πάρουμε καθαρό αέρα!», σχολίασε η όμορφη μαμά, σε ποστ της, δείχνοντας μάλιστα και το …δώρο που της έκαναν οι κόρες της.

Τι ήταν αυτό; Όμορφα αγριολούλουδα που μάζεψαν μόνες τους. Έφτιαξαν ένα μικρό μπουκετάκι και το πρόσφεραν στη μαμά τους.

stamatina kores

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτές οι βόλτες αλλά και οι καθημερινές στιγμές που περνάει με τα παιδιά της είναι οι πιο σημαντικές. Γι΄αυτό και παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιδιώκει να περνάει κάθε μέρα χρόνο μαζί τους, είτε μαγειρεύοντας , είτε παίζοντας , είτε παίρνοντάς τα μεγάλες, ζεστές αγκαλιές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικά μόνο από τα όμορφα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved