Πώς επηρέασε η πανδημία την απόφαση της ηθοποιού να γίνει μαμά ξανά

Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε κάτι που μας φάνηκε πολύ φυσιολογικό.

Πώς επηρέασε η πανδημία την απόφαση της ηθοποιού να γίνει μαμά ξανά

Πριν από έναν χρόνο, τέτοια εποχή, που η πανδημία μας χτυπούσε την πόρτα, όλοι πίστευαν πως αυτό το κλείσιμο στο σπίτι θα δημιουργούσε ένα απίθανο baby boom.

Αυτό δεν συνέβη, οι τσακωμοί μεγάλωσαν και τα ζευγάρια όχι μόνο δεν ενθαρρύνθηκαν αλλά φάνηκε και μείωση στην γέννηση παιδιών μέσα στο 2020.

Ανάμεσα σε εκείνες που αποφάσισαν πως ένα παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους πια, είναι και η 42χρονη ηθοποιός που αποκάλυψε την άποψή της στο περιοδικό Parents.

Μιλάμε για την Katherine Heigl η οποία πόζαρε με τον σύζυγό της, τις δύο υιοθετημένες κόρες της και τον γιο της για την επίδραση που είχε η πανδημία στη ζωή της.

«Πριν την πανδημία, σκεφτόμουν πως ήθελα ένα ακόμα παιδί για να ολοκληρωθεί η οικογένειά μας. Δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να υιοθετήσω ή να μείνω έγκυος πάλι. Τώρα ξέρω πως άλλαξα γνώμη και είμαι πολύ χαρούμενη με τα τρία μου παιδιά.

Δεν είναι πάντως μόνη, μιας και το 1/3 των γυναικών που θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες, σύμφωνα με έρευνα, αποφάσισαν να καθυστερήσουν τις προσπάθειες εν μέσω πανδημίας.



Η Heigly είναι παντρεμένη με τον Josh Kelley τα τελευταία 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη δωδεκάχρονη Naleigh, την οκτάχρονη Adalaide και τον πεντάχρονο Joshua.
Η ηθοποιός μένει στο οικογενειακό ράντζο της στη Utah τον τελευταίο χρόνο και εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μαζί με τα παιδιά μου χωρίς διάλειμμα. Αρχικά μου άρεσε να μαγειρεύω, τώρα λέω σε όλους να φτιάξουν ένα σάντουιτς».
Τα δύο κορίτσια της Heigl έχουν υιοθετηθεί και η ίδια έχει ήδη μιλήσει στις κόρες της για τη διαδικασία αυτή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved