Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε δύο ετών - Δείτε την ανάρτησή της

Ο μικρός Κίμωνας είχε χθες γενέθλια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της έγινε δύο ετών - Δείτε την ανάρτησή της

Ο μικρότερος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά, γιόρτασε χθες τα δεύτερα γενέθλιά του.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά και τις σκέψεις της:

«Γίναμε 2!!!!!!!!!Γιουπιιιιιι ⭐️???
Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που σε έχω γνωρίσει αστέρι μου φωτεινό!
Κι αν σκεφτεί κανείς ότι απέκλεια το ενδεχόμενο να κάνω δεύτερο παιδάκι....
Πωωωπωωωωώ τι θα έχανααα ??
Είσαι το δώρο μας !
Ήρθες αποφασισμένος να μας κάνεις καλύτερους !
Μωρό μου σε λατρεύουμε!!!
Εύχομαι όλα τα παιδιά να είναι πάντα καλά!
#myson #happybirthdaymylove»

Όσο για τη φωτογραφία, η διάσημη μαμά επέλεξε να δημοσιεύσει ένα πρόσφατο στιγμιότυπο από όταν η κακοκαιρία «Μήδεια» έκανε την επέλασή της από την Αττική. Η ηθοποιός περπατά χαμογελαστή στο δρόμο ενώ χιονίζει, έχοντας αγκαλιά τον μικρό Κίμωνα.

katerina papoutsaki genethlia kiwna 1

Λόγω καραντίνας, το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του οικογενειακά στο σπίτι. Η διάσημη μαμά μάλιστα ανέβασε την παρακάτω οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν στο σαλόνι του σπιτιού τους.

papoutsaki

Μπορεί οσονούπω να κλείνουμε έναν χρόνο πανδημίας και σχεδόν συνεχόμενων lockdown, για την Κατερίνα Παπουτσάκη όμως είναι μία γεμάτη χρονιά. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ από την περασμένη Κυριακή, τη βλέπουμε και στο «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια.

Ο χρόνος της πλέον μπορεί να είναι περιορισμένος, όταν όμως τελειώνει από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, επιστρέφει σπίτι και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί να την οικογένειά της. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνει με τα παιδιά της. Μεταξύ αυτών οι βόλτες, τα παιχνίδια και φυσικά οι πολλές αγκαλιές.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved