Η Serena Williams ποζάρει με την κόρη της Olympia για γνωστό οίκο μόδας

Δύο πανέμορφες «γατούλες» ποζάρουν για καλό σκοπό!

Η Serena Williams ποζάρει με την κόρη της Olympia για γνωστό οίκο μόδας

Μαμά και κόρη μαζί για καλό σκοπό. Η Serena Williams μαζί με την 3χρονη κόρη της Alexis Olympia Ohanian Jr., πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Stuart Weitzman με τίτλο «Footsteps to Follow».

.Η επαγγελματίας τενίστρια και η κόρη της, η Olympia αποτελούν τις stars της νέας καμπάνιας του Stuart Weitzman η οποία προωθεί ταιριαστά φορμάκια για μαμάδες και κοριτσάκια που θυμίζουν γατούλες.

Μετά από τη γέννηση της μικρής Olympia, η 39χρονη τενίστρια προσπαθεί να βρίσκεται στη δημοσιότητα μόνο για καλό σκοπό. Η προβολή της 3χρονης κόρης της δεν είναι κάτι, όπως έχει εκμυστηρευτεί στο παρελθόν, που την ενδιαφέρει καθώς θέλει να έχουν και οι δύο μια φυσιολογική καθημερινότητα.Όμως αυτή τη φορά μαμά και κόρη γίνονται ένα για να εμπνεύσουν κι άλλες μαμάδες, σε μια περίοδο που το «μαζί» έχει γίνει πιο ουσιαστικό από ποτέ.

«Σίγουρα θα αποκαλούσα την Olympia το “mini me” μου. Είναι η μικρή Serena», είπε η Williams σε ένα video που προωθεί την καμπάνια. Εκτός από τις εκπληκτικές αυτές φόρμες, τα δύο «μοντέλα» συνδυάζουν το outfit τους με ένα ζευγάρι ταιριαστά σανδάλια σε animal print (αξίας 450 $), ενώ τα λευκά μάλλινα φορέματά τους κλέβουν κι αυτά την παράσταση .

Και ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μαμά και κόρη μαζί, αυτή καμπάνια είναι η πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση. «Δεν ξέρω αν ελπίζω ότι η Ολυμπία θα ακολουθήσει τα βήματά μου, αλλά θέλω σίγουρα να κάνει ό,τι την κάνει χαρούμενη και είναι καλύτερο για την ίδια», αποκάλυψε η πρωταθλήτρια του τένις στο video της καμπάνιας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved